ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ - ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ STUDIOS
English
astros-filoxenia.gr © 2009 - Web designed by
cs attica
ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Χαρακτηριστικά

Στην όμορφη πλατεία του μπορεί κανείς να απολαύσει τη θέα, αγναντεύοντας τον Αργολικό κόλπο. Οι πεντακάθαρες θάλασσές του, οι εκπληκτικοί ψαρότοποι, το κοσμοπολίτικο περιβάλλον είναι πόλοι έλξης, κυρίως το καλοκαίρι, που πραγματοποιούνται και κρουαζιέρες στα κοντινά νησιά, Σπέτσες και 'Υδρα, αλλά και σε άλλα όμορφα μέρη όπως στη Μονεμβάσια κλπ.

Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ των δύο παραλιών, την «Καλλιστώ» (που φτάνει μέχρι τις «Πόρτες») και τον «Ατσίγγανο», για να απολαύσει το μπάνιο του στις βραβευμένες με Γαλάζια Σημαία ακτές και να αναπαυθεί στις ειδικές παραλιακές Καντίνες.

Το Παράλιο 'Αστρος, εκτός από καταλύματα διαθέτει πλειάδα τοπικών επιχειρήσεων, έτοιμες να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες του. Στις δεκάδες καφετέριες, εστιατόρια και ψαροταβέρνες μπορεί κανείς να απολαύσει τοπικές γεύσεις και συνταγές ενώ στα διάφορα εμπορικά καταστήματα μπορεί να προμηθευτεί οτιδήποτε χρειάζεται κατά τις ημέρες των διακοπών του. Το Παράλιο 'Αστρος επίσης διαθέτει υποκατάστημα τράπεζας (ALPHA BANK) καθώς και δύο ATM (Εθνικής και Αγροτικής) ενώ το φιλόξενο λιμάνι του είναι κατάλληλο για προσέγγιση ή ...εξορμήσεις από θαλάσσης. 
>> Επόμενη σελίδα
<< Προηγούμενη σελίδα